Om Hermida Familjejuridik

Vi erbjuder rådgivning och hjälp med upprättandet av juridiska dokument och avtal inom familjerättens och arvsrättens områden.

Malin Sjöström
Jur. kand.

Arbetslivserfarenhet inom familje- och arvsrätt
P Blixt Juridik AB (numera Verahill)
Swedbank Juristbyrå

På Hermida Familjejuridik möter ni mig, Malin Sjöström, som ursprungligen kommer från Lindesberg i Västmanland. Under åren 1998 till 2003 studerade jag juristprogrammet vid Uppsala Universitet, vilket slutligen resulterade i en juris kandidatexamen.

Jag har arbetat med familjejuridik och arvsrätt främst här i Tvåstad sedan 2003, då jag började min juristkarriär på Swedbanks Juristbyrå. Där hjälpte jag Swedbanks kunder med främst familjejuridik i hela Trestadsområdet men även Sparbanken Alingsås’ kunder på de mindre orterna runt Alingsås.

Innan jag under sommaren 2019 startade Hermida Familjejuridik i Trollhättan var jag anställd hos P Blixt Juridik AB (numera Verahill) i Trollhättan/Vänersborg. Där arbetade jag med familjerätt men även med dödsbon i stor utsträckning pga byråns nära samarbete med Blixt Begravningsbyrå.

Liksom på mina tidigare arbetsplatser kommer jag även fortsättningsvis – men i egen regi – att erbjuda mina kunder rådgivning och hjälp med upprättandet av juridiska dokument och avtal inom familjerättens och arvsrättens områden.